Δηλώσεις Εκτελεστικού Προέδρου ΠΑ.Σ.Κ Νικόλα Κωνσταντίνου


Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Κ στην ιστοσελίδα https://triponta.com.cy/

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους ανεξαιρέτως τους Καλαθοσφαιριστές των ομάδων της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και του ΑΠΟΠ Πάφου, Κύπριους και μη, που ακολούθησαν την προτροπή του Παγκύπριου Σύνδεσμου Καλαθοσφαιριστών και προέβησαν σε αυτήν την συμβολική κίνηση.

Με την εν λόγω κίνηση επιθυμούμε να θίξουμε ότι καμία Αρμόδια Αρχή είτε αυτή ονομάζεται ΚΟΚ, είτε ΚΟΑ , είτε Υπουργείο Υγείας δεν μας παρείχε, πριν την έναρξη της φετινής Καλαθοσφαιρικής Αγωνιστικής Περιόδου ή ακόμα και τώρα που η πανδημία βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση, κανένα απολύτως τεστ για την πανδημία του covid-19. Αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε άλλο και σαν σύνδεσμός απαιτούμε να γίνει ένας σεβαστός αριθμός τεστ για covid-19, εντός της επόμενης εβδομάδας και σίγουρα πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής.

Σκοπός, στόχος και αρμοδιότητα του ΠΑΣΚ ήταν ανέκαθεν η διαφύλαξη της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας των Καλαθοσφαιριστών/Μελών του. Από τη στιγμή που νιώθουμε ότι μείναμε μόνοι και ξεκρέμαστοι, έπρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσουμε, γι αυτό έγινε αυτή η συμβολική κίνηση στο Παραλίμνι. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτή την ανεπίτρεπτη κατάσταση που δημιουργήθηκε».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s